Ekte glede er å løfte andre opp og frem

Blir liksom ikke sjokkert lenger, mer bare utrolig skuffet og lei meg. Voksne som offentlig mobber ungdom, nettroll, andre sytepaver og klagefanter som harselerer med hva andre gjør og mener. Hvorfor?

Uansett om jeg prøver å finne bare en god grunn til at noen rakker ned på andre og er oppriktig slemme og hensynsløse så forstår jeg ikke hvordan noen får seg til å ville trykke andre ned og gjøre de vondt. Gir det virkelig noen form for glede? Eller føler man seg

 

mislykket og vil trekke andre ned for å hevde seg selv?
Istedenfor å skrive hva jeg mener om dere for da er jeg jo ikke noe bedre selv så tenkte jeg heller å skrive noen ord om hva ekte glede er. Ekte glede er å være seg selv fult ut uten å trekke andre ned. Være god, respektfull og ta hensyn til andres meninger og følelser. Vi er ikke enige med alle, men alle må få mene og gjøre det de vil så lenge det ikke skader andre. 
Ekte glede er frihet. Frihet til å nyte livet sitt og gjøre det man har lyst til uten å bli mobbet og hengt ut. Ekte glede er å gi litt f i hva andre tenker og mener om det er noe du har lyst til selv. Liker du å lage frokost naken eller i bar overkropp, gjør det. Vil du stemme motsatt av andre, gjør det. Vil du stå med rompa bar på en fjelltopp, gjør det. Vil du drømme stort, gjør det. Bare gjør det som får deg til å smile, være glad og fornøyd. Ikke la noen holde deg nede med stygge ord og mobbing!
Glede har ingen ting med å bryte andre ned, men ALT å gjøre med å løfte andre opp og frem.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk fin helg

DEL PÅ:

PETTER SYVERSEN

Livet er en fantastisk reise. Gjør det beste ut av det!