Vær et JA menneske!

En egenskap jeg syns er så viktig er å være et JA menneske. Ha et positivt syn på det aller meste enten det er vær, vind, forhold, vennskap, jobb, økonomi eller små og store andre ting

Hei alle sammen. Håper dere alle har en herlig uke med fremgang og hygge. Her går uken i ett. Jobb og klargjøring av leiligheten vår. Jeg og gutta mine kastet oss rundt og satt i gang hele prosessen for å selge leiligheten så vi fikk på plass bilder, takst og alt det praktiske forrige uke. Nå er det visning alt til helgen. Så utrolig spennende. Kryss gjerne fingrene for oss.

En egenskap jeg syns er så viktig er å være et JA menneske. Ha et positivt syn på det aller meste enten det er vær, vind, forhold, vennskap, jobb, økonomi eller små og store andre ting. Det er så viktig å ta livet og dagene med et smil uansett. Må le litt av meg selv. Jeg syns sommeren er så utrolig vakker her i Norge, men uansett hvor mye det har regnet eller hvor mye sol det har vært, så syns jeg alltid at vi har hatt nesten bare sol. Hehe er ikke få gangene jeg argumenterer for at vi har hatt det superværet selv om det sikkert har regnet mye. Jeg glemmer kanskje litt alle regnværsdager og ting som ikke går min vei her i livet. Eller kanskje det er for at jeg syns det er masse sjarm også med dårlige dager og motgangen man møter på sin vei. For hva er vel gøy med bare solskinnsdager. Man må ha en god blanding syns jeg, men såklart alltid kos med flest fine.

Enten det gjelder vær eller personlig ting tror jeg egenskapen av å være et positivt ja menneske bringer veldig mye fint inn i eget og andres liv. Det er så herlig med ja mennesker. Hyggelige, glade personer som liker å smile, hjelpe andre, har et positivt syn på det aller meste her i livet. Jeg blir like fasinert hver gang jeg ser noen stråler eller ikke klarer å få gjort nok godt for andre. Jeg føler selv at jeg har litt igjen å gå der, men de inspirerer meg til å bli enda flinkere. Det viktigste er nok å ikke stresse så mye, men kose seg og ikke ta seg selv for høytidelig. Gi seg selv rom til å kunne danse i regnet, smile og være glad samt huske på hvor utrolig mye mer gøy det er å høre et ja fra en annen enn et nei. Man blir glad av ja enkelt og greit. Jeg mener absolutt ikke at man skal gå rundt å si ja til alt, for det er ikke det et ja menneske dreier seg om. Et ja menneske for meg dreier seg aller mest om å være positivt innstilt, smile og være hyggelig med mennesker man møter på sin vei.

Håper dere alle får en super onsdag med mye smil, latter og ja. Husk at å ha evnen til å danse når det regner istedenfor å tenke på at det regner gir enn selv masse glede <3 God klem til dere alle

 

DEL PÅ:

PETTER SYVERSEN

Livet er en fantastisk reise. Gjør det beste ut av det!